Ако имате прашања, контактирајте нè

 

   Локација: 

  Ведема М

  Ул. 34 бр. 34 населба Илинден                                                                    1000 Скопjе                                                                                                Македонија

  Е-маил: vedema.m@gmail.com

  Тел: +389 75 373 025
           +389 78 373 572

  Побарајте нè за да закажеме состанок.
  Ви стоиме на располагање.
   

  Работно време: Пон – Саб 08ч – 16ч 

   

  Следете не