НАШАТА МИСИЈА
Добредојдовте во ВЕДЕМА-М

Вашиот доверлив партнер за сите ваши потреби за играчки! 

Со повеќе од 20 години искуство на пазарот, се гордееме што сме водечки дистрибутер на големопродажба на висококвалитетни играчки. 

Нашиот широк асортиман од преку 10.000 производи се грижи за сите ваши клиенти, вклучувајќи играчки за девојчиња, момчиња, бебиња, бебешка опрема па дури и љубители на уредувањето на домот. Во Ведема-М ја разбираме радоста и вредноста што играчките им ги носат во животот на децата. Затоа сме посветени на бирање на исклучителна колекција која комбинира забава, креативност и едукативна вредност. 

 

 

 

НЕКОИ ОД НАШИТЕ

ПРОИЗВОДИ

нешто повеќе

За компанијата

Нашето работење на големо е специјално приспособено за поддршка на малите трговци на мало, овозможувајќи им пристап до разновиден опсег на играчки и опрема за бебиња по конкурентни цени. Ние веруваме во поттикнување на долготрајни партнерства и обезбедување одлична услуга за клиентите за да се обезбеди успех на нашите клиенти. Од брза и ефикасна обработка на нарачките до сигурна испорака, ние се стремиме да ги надминеме вашите очекувања на секој чекор.

Посветени сме да останеме пред кривата во индустријата за играчки која постојано се развива, постојано ажурирајќи го нашиот инвентар за да ги вклучи најновите трендови и иновации. Нашиот тим од стручни професионалци е страствен за играчките и секогаш е подготвен да ви помогне да ги пронајдете совршените производи за да ги задоволат вашите специфични потреби.

Продажни салони